Etsimme hankekehityksen ja rakennuttamisen ammattilaisia

REKRY (560 x 700 px) (2)

Haemme kasvavaan joukkueeseemme hankekehityksen ja rakennuttamisen ammattilaisia Helsingin ja Tampereen toimipisteisiin.

Haemme henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

  • Kehitysjohtaja hoiva- ja palvelurakentamishankkeisiin
  • Myyntijohtaja tai -päällikkö omaperusteisiin asuntohankkeisiin
  • Projektipäällikkö rakennuttamistehtäviin
  • Projekti-insinööri (2) rakennuttamistehtäviin ja hankekehityshankkeisiin

 

Meitä FinCapillä työskenteleviä on jo yli 60, oletko sinä seuraava?

Etsimiltämme henkilöiltä edellytämme jo kokemusta rakentamisen, rakennuttamisen ja/tai projektinjohdon tehtävistä, tehtäviin soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri, KTM, rakennusmestari), itsenäistä työotetta sekä hyvää asennetta. Kielitaito (englanti, ruotsi) katsotaan eduksi.

Kehitysjohtaja vastaa itsenäisesti hoiva- ja palvelurakennushankkeista osana hankekehitystiimiämme. Tehtävä edellyttää laajaa ymmärrystä hoiva-alasta ja hyvää kontaktipintaa sidosryhmiin.

Myyntijohtaja/-päällikkö vastaa omaperusteisten asuntohankkeidemme tuotteesta, huonejakaumista sekä hinnoittelusta. Hän osallistuu päätöksentekoon tonttihankinnassa sekä vastaa RS-asioista.

Projektipäällikkö vastaa itsenäisesti hankkeiden toteuttamisesta ja sidosryhmien yhteistyöstä. Tehtävään kuuluu urakoitsijan valinta, suunnittelunohjaus, kannattavuuslaskenta sekä työmaatoteutuksen johtaminen yhteistyössä urakoitsijan kanssa.

Projekti-insinöörien (2 hlöä) toimenkuvaan kuuluu hankkeiden kannattavuuslaskelmat, suunnittelukokoukset sekä moninaiset rakennuttamis- ja hankekehitystehtävät. Tehtäviin hyvä tausta on muutaman vuoden työkokemus rakennus – tai kiinteistöalalla sekä innokas oppiva asenne.

Tehtävien aloitus sopimuksen mukaan kevään 2022 aikana. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ja Tampereen keskustassa.

 

Hakeminen
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi pe 11.2.2022 mennessä sähköpostilla [email protected]. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt yksityinen pelinrakentaja, jonka neljä kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat kehitys, rahastot, varainhoito ja kiinteistönvälitys (Suomen Kotijoukkue). FinCap Kiinteistökehitys vastaa FinCap-yhtiöiden uudiskohde- ja tonttihankinnasta, hankekehityksestä, suunnittelunohjauksesta, rakennuttamisesta sekä projektinjohdosta. Kiinteistökehitys kehittää ja rakennuttaa kohteita FinCap Oy:n rahastoille sekä konsernin omaan taseeseen. Kiinteistökehitys vastaa myös omaan taseeseen toteutettavasta asuntokohteiden perustajaurakoinnista. Olemme toteuttaneet hankkeita yhteensä 400M euron arvosta viime vuosina. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto oli n. 25 miljoonaa euroa vuonna 2020.

 

Lisätietoja


Petri Kotkansalo

toimitusjohtaja, FinCap Oy
[email protected]
p. 040 837 7421

202320222021202020192018

202320222021202020192018