FinCap Kiinteistövarainhoito Oy ja Viilu Solutions Oy yhteistyöhön

01_Viilu

FinCap Kiinteistövarainhoito Oy ja Viilu Solutions Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. FinCap siirtyy käyttämään Viilu-palvelua 4. tammikuuta alkaen ja ottaa käyttöön Viilu-palvelun asunto-osakeyhtiöiden asukassivujen hallintaan, viestintään ja digitaaliseen päätöksentekoon.

”Palvelun myötä haluamme kehittää isännöintiyrityksen ja asiakasyhtiöiden välistä viestintää ja tiedottamista sekä monipuolistaa digitaalista asiointia” kertoo FinCapin kiinteistöjohtaja Vesa Mäkelä.

Palvelussa koko prosessi kokouskutsuista äänestyksiin ja päätöksistä viestimisiin onnistuu yhdessä paikassa. Viilun kautta asiakkaat voivat osallistua taloyhtiön kokouksiin, tehdä ilmoituksia ja asiakirjatilauksia, kaikki taloyhtiön dokumentit on saatavilla yhdestä paikasta. Palvelua voi käyttää sekä verkkopalveluna, että mobiilisovelluksen kautta.

”Viilu on meille tulevaisuuden työkalu. Palvelun myötä asukas- ja osakasviestintä tehostuu, palvelukanavassa oma keskustelupalsta asiakkaille ja osakkaille. Jo nyt on havaittavissa, että ohjelmisto parantaa viestintämahdollisuuksia ja helpottaa rutiinitehtävien hoitoa. Uskomme ohjelmiston nopeaan kehitykseen myös jatkossa” kertoo Mäkelä.

Uudistuksen myötä myös taloyhtiöiden kotisivut uudistuvat. Viilu korvaa aiemmin käytössä olleet Fivaldi-digipalvelun kautta asiakkaille tarjotut kotisivut.

Kirjaudu palveluun: https://app.vii.lu

 

Lisätiedot:

FinCap Kiinteistövarainhoito Oy
Vesa Mäkelä, kiinteistöjohtaja
p. 050 325 3999, [email protected]

 

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka neljä kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat kehitys, rahastot, varainhoito ja kiinteistönvälitys (Suomen Kotijoukkue). Konsernin liikevaihto oli n. 25 miljoonaa euroa vuonna 2020. FinCap Kiinteistövarainhoito isännöi noin 150 asunto-osakeyhtiötä ja liikekiinteistöä pääkaupunkiseudulla sekä Seinäjoki-Vaasa talousalueella 20 isännöinnin ammattilaisen voimin. www.fincap.fi

2024202320222021202020192018

2024202320222021202020192018