FinCapin ja Nonna Groupin yhteistyö jatkuu Rovaniemelle valmistuvassa uudessa seniorikohteessa.

Nonna Napapiiri

Rovaniemelle Lapinaukean kortteliin rakentuu uusi, viisikerroksinen senioritalo ikäihmisille. Kokonaisuus toteutetaan jo käytössä olevan, syyskuussa valmistuneen toisen seniorikohteen viereen. Kohteeseen tulee kaiken kaikkiaan 56 asuntoa sekä yhteisötiloja. Hankkeen toteuttaa FinCap Kiinteistökehitys Oy yhdessä Pallas Rakennus Lappi Oy:n kanssa. Talon toiminnasta vastaa Nonna Group. Kohteen omistaja on Cofinimmo (Brysselin Euronext-pörssi: COFB) ja yhtiön tekemä investointi hankkeeseen on yli 9 miljoonaa euroa.

Uusi seniorikohde on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on vähäinen tai kohtalainen hoidon tarve. Kohteen vieressä on syksyllä toimintansa aloittanut Nonna Napapiiri, jonka kaikki asunnot on jo vuokrattu. Sijainti senioritalolle on loistava, sillä se sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa. Vieressä palvelujen osalta on esimerkiksi Revontuli-kauppakeskus sekä samassa korttelissa toimiva apteekki.

”Lapinaukealle tuleva Rovaniemen Riistakero on erittäin hieno jatkumo juuri valmistuneelle, syksyllä toimintansa käynnistäneelle Riistakaltion kohteelle. Toinen hanke samalle alueelle on samalla merkki erittäin onnistuneesta hankekehityksestä. On hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä tuttujen kumppaneiden kanssa ja päästä käynnistämään uusi projekti verrattain haastavassa markkinatilanteessa” mainitsee FinCap Oy Palvelukiinteistöjen liiketoimintajohtaja Juha Kivimäki.

”On ollut upeaa huomata, kuinka toiminta on lähtenyt Riistakaltion kohteessa käyntiin ja nyt voimme monien iloksi kertoa, että pystymme jatkossa tarjoamaan joustavia ja toiminnallisia palveluja yhä useammalle Rovaniemellä. Tämän mahdollistamisessa keskeistä ovat hyvät yhteistyökumppanit, kasvava tarve sekä asukkailtamme saatu palaute, jonka perusteella muun muassa hanketta lähdettiin toteuttamaan” kuvaa Nora Stenvall Nonna Group Oy:n toimitusjohtaja.

Cofinimmon toimitusjohtaja Jean-Pierre Hanin: “Tämän uuden Rovaniemellä käynnissä olevan laajennushankkeen myötä emme ainoastaan osallistu edelleen aktiivisesti terveydenhuollon kiinteistösalkkumme laajentamiseen ja uudistamiseen Suomessa, vaan myös mahdollistamme vuokralaisemme toiminnan laajenemisen heidän aiemmin tänä vuonna tässä samassa kaupungissa onnistuneesti avatun ensimmäisen kohteensa lisäksi. “

Uusi senioritalo lähtee rakenteille alkuvuodesta 2023 ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin arviolta toukokuussa 2024.

Lisätiedot:

FinCap Kiinteistökehitys Oy

Juha Kivimäki, liiketoimintajohtaja, palvelukiinteistöt

p. 040 669 4669

[email protected]

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka kolme kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat Asuminen, Palvelukiinteistöt ja Kiinteistövarainhoidon palvelut. Konsernin viimeisimmän tilinpäätöksen (4-12/2021) mukainen liikevaihto oli 14,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,7m€.

2024202320222021202020192018

2024202320222021202020192018