Kiinteistömarkkinaan on syntynyt uusi toimija, Armas palvelukiinteistöt

Armas_yrityslogo

FinCap Oy on päättänyt eriyttää koko palvelurakentamisen liiketoiminnan 1.4.2023 alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa kaikki uudet kohteet tullaan tekemään Armas Palvelukiinteistöt Oy brändin alle. Armas kehittää ja tuottaa uusia, laadukkaita palvelukiinteistöjä ympäri Suomen. Kohteita ovat hoivakodit, päiväkodit, hyvinvointialueiden ja kuntien kiinteistöt, terveyskeskukset, urheilutilat sekä muut yhteiskunnalliset palvelurakennukset.

Tuomme kiinteistömarkkinaan uuden ammattimaisen toimijan, jonka henkilökunnalla on alalta pitkä ja monipuolinen kokemus. Yhtiö tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua kohteiden kehittämisestä aina omistamiseen saakka visiona rakentaa yhteiskunnalle parempaa tulevaisuutta. Markkinamurros ja hyvinvointialueiden uudistukset luovat erinomaisen mahdollisuuden päivittää tiloja vastaamaan palvelujen tarvetta nyt ja tulevaisuudessa.

Henkilökuntamme koostuu hankekehityksen ja rakennuttamisen ammattilaisista, joiden pohjalta pystymme tarjota kokonaisvaltaisen ”avaimet käteen”-palvelun niin yksityisille kuin kunnallisille toimijoille. Etsimme tontteja, kehitämme kiinteistöjä ja rakennutamme uutta. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Juha Kivimäki, hankejohtajina Jorma Juurikka ja Sami Vaateri lisäksi kohteiden rakennuttamisesta vastaa Joonas Viita-aho, Matvej Velikainen , Antti Lassila ja Toni Peltoniemi. Lisäksi yhtiö ostaa tarvittavia resursseja esimerkiksi maanhankinnan osalta.

Palvelurakentaminen on ollut viimeiset vuodet FinCapin merkittävintä liiketoimintaa ja eriyttämisellä haluamme panostaa tähän entisestään. Uusi brändi, palvelurakentamiseen keskittyvä henkilöstö ja monipuolisempi liiketoimintamalli myös kohteiden omistajana vastaavat varmasti tämän hetken kysyntään. Samalla uskomme, että uudella brändillä ja eriyttämisellä pystymme lisätä markkinan toimijoiden tietoutta liiketoiminnan laajuudesta ja sitä kautta luoda uusia asiakkuuksia.” kommentoi FinCap hallituksen puheenjohtaja Janne Kotamäki.

Armaksen ensimmäisten uusien kohteiden rakentaminen alkaa välittömästi ja kohteiden julkistamista voi jatkossa seurata Armaksen omilta kotisivuilta www.armaskiinteistot.fi.

 

 

Lisätiedot:

FinCap Oy

Hallituksen puheenjohtaja Janne Kotamäki 0505393098 [email protected]

Armas Palvelukiinteistöt Oy

toimitusjohtaja Juha Kivimäki 0406694669 [email protected]

 

 

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka kolme kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat Asuminen, Palvelukiinteistöt ja Kiinteistövarainhoidon palvelut.

 

2024202320222021202020192018

2024202320222021202020192018