Kotijoukkue kasvaa 2020-luvulla

Valtakunnallisen asunnonvuokrauspalvelun rakennustyö on aloitettu

Kotijoukkue-kiinteistönvälitysketjun kymmenes toimintavuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Ketju on päättänyt lähteä rakentamaan valtakunnallista vuokravälitysliiketoimintaa. Vuokraustoimintaa johtavat Pekka Suuripää ja Virpi Aronen. Suuripää on aiemmin toiminut yrittäjänä oman vuokrakotiin.net-palvelun kautta ja Virpi Aronen on hyvällä menestyksellä luotsannut Seinäjoen Kotijoukkueen vuokravälitystä vuodesta 2013 saakka. Lyhyen aikavälin tavoitteena on kasvattaa vuokrausliiketoimintaa merkittävästi Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa, joissa Kotijoukkueella on jo oma toimipiste.

”Vuokra-asumisen sekä asuntosijoittamisen suosio on edelleen kovassa kasvussa ja tehdyillä satsauksilla vastaamme kasvaneeseen kysyntään”, toteaa Suomen Kotijoukkueen liiketoimintajohtaja Juuso Lehto. Vuokravälitysliiketoiminnasta on kehittynyt tärkeä osa Kotijoukkueen kasvustrategiaa ja haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti läpi Suomen.”

Jyrki Vuorinen franchising-johtajaksi

Kotijoukkue toimii franchising-yrittäjävetoisena kymmenellä eri paikkakunnalla omien toimistojensa ohella. Jyrki Vuorinen on nimitetty franchising liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi. Vuorinen on viime vuosina toiminut Tampereen Kotijoukkueen toimitusjohtajana. Vuorisen vastuualueena ovat ketjun yrittäjät sekä franchising liiketoiminnan kasvattaminen. Mahdollisia uusia paikkakuntia kartoitetaan ja tavoitteena on lähitulevaisuudessa laajeneminen mm. Kuopioon ja Ouluun.

Kotijoukkue-kiinteistönvälitysketju on vuonna 2009 perustettu yritys joka toimii tällä hetkellä 15:sta paikkakunnalla yli 100:n kiinteistönvälitysalan ammattilaisen voimin. Toiminta keskittyy Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja kasvukeskuksiin. Toiminnan kivijalkana on alueella toimivien kiinteistönvälitysalan ammattilaisten asiantuntemus. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas joka suosittelee meitä ystävilleen ja tuttavilleen!

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka neljä kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat kehitys, rahastot, varainhoito ja -välitys (Kotijoukkue). Konsernin liikevaihto oli n. 13 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Lisätiedot: Juuso Lehto, Liiketoimintajohtaja, Suomen Kotijoukkue Oy, 040 714 6695

2024202320222021202020192018

2024202320222021202020192018