Organisaatiomuutoksia FinCap Oy:ssä

Osana yhtiön strategian ja johtamisen terävöittämistä FinCapin hallitus on päättänyt selkeyttää ja suoraviivaistaa konsernin organisaatiota. Jatkossa liiketoimintaa harjoitetaan kolmella liiketoiminta-alueella; Asuminen, Palvelukiinteistöt ja Kiinteistövarainhoidon palvelut. Strategisia toimintoja ovat Maanhankinta ja Rakennuttaminen. Tämän lisäksi taloushallintoa on vahvistettu talousjohtajan rekrytoinnilla.

Asuminen liiketoiminnasta vastaa pääkaupunkiseudulla liiketoimintajohtaja Matti Nissinen sekä muun Suomen alueella liiketoimintajohtaja Sami Nyroos.

Palvelukiinteistöt liiketoiminnasta vastaa liiketoimintajohtaja Juha Kivimäki. Palvelukiinteistöt liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Hoiva- ja palveluasumishankkeet, päiväkodit, kuntakäyttäjähankkeet sekä uutena toimi- ja tuotantotilahankkeet.

Kiinteistövarainhoidon palvelut liiketoimintaan kuuluvat Vuokraus, Vuokrahallinnointi, Kiinteistöarviointi, Isännöinti ja Rahastot. Liiketoiminnasta vastaa liiketoimintajohtaja Antti Toivainen.

Konsernin maanhankinnasta vastaa maanhankintajohtaja Jaakko Leinonen ja rakennuttamisesta rakennuttamisjohtaja Jarmo Kuusela.

Taloushallinnosta vastaa talousjohtaja Elina Myllymäki.

 

Kaikki edellä mainitut raportoivat FinCap-konsernin toimitusjohtaja Petri Kotkansalolle.

 

 

Lisätiedot:

Petri Kotkansalo FinCap-konserni, toimitusjohtaja
p. 040 837 7421, [email protected]

 

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka kolme kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat Asuminen, Palvelukiinteistöt ja Kiinteistövarainhoidon palvelut. Konsernin viimeisimmän tilinpäätöksen (4-12/2021) mukainen liikevaihto oli 14,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,7m€.

202320222021202020192018

202320222021202020192018