Uusi kiinteistönvälitysketju Vendo aloittaa toimintansa kolmella paikkakunnalla

FinCap_artikkelikuva

FinCap-konserniin kuuluva uusi kiinteistönvälitysketju Vendo aloittaa toimintansa 27.1. Aluksi toiminta starttaa Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Myöhemmin vuorossa ovat Seinäjoki ja Jyväskylä.

“Vendo on täyden palvelun kiinteistönvälitysketju. Haluamme tarjota asiakkaalle parhaan hinnan, laadukasta ja luotettavaa asiakaspalvelua ja sujuvan myyntiprosessin. Tavoitteenamme on saada vahva markkina-asema kasvukeskuksissa suurimpien toimijoiden joukossa seuraavan kahden vuoden aikana”, kertoo Vendon toimitusjohtaja Roy Jakobsson.

“Haluamme myös olla houkutteleva työnantaja, joka tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon kiinteistönvälittäjille, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia”, Jakobsson jatkaa.

Vendossa yhdistyvät suomalaisen kiinteistöomaisuuden hoitoyhtiö FinCap Oy:n syvällinen tuntemus kiinteistöliiketoiminnasta sekä valtakunnallisen kiinteistönvälitysketju Kotijoukkue Oy:n pitkä kokemus kiinteistönvälitysalalta.

”Kiinteistönvälitys Suomessa on kasvanut voimakkaasti viime vuosina vilkkaan asuntokaupan johdosta. FinCap on yhtiön perustamisesta lähtien ollut mukana asuntojen rakennuttamisesta aina kuluttajamyyntiin saakka. Markkinoiden nopea muutos vaatii uudistumista myös kiinteistönvälitysketjuilta ja sen vuoksi olemmekin nyt päättäneet uudistaa koko kiinteistönvälitystoimintamme. Vendo on nimeä myöten upea uusi alku kiinteistönvälityksen keskiössä. FinCap elää ja hengittää kiinteistöliiketoimintaa joka solullaan, ja kuluttajamyynti keskeisenä arvoajurina saa nyt ansaitsemansa huomion toiminnassamme” kertoo FinCapin toimitusjohtaja Petri Kotkansalo.

 

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka neljä kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat kehitys, rahastot, varainhoito ja kiinteistönvälitys (Vendo LKV). Konsernin liikevaihto oli n. 25 miljoonaa euroa vuonna 2020. FinCap Kiinteistövarainhoito isännöi noin 150 asunto-osakeyhtiötä ja liikekiinteistöä pääkaupunkiseudulla sekä Seinäjoki-Vaasa talousalueella 20 isännöinnin ammattilaisen voimin. www.fincap.fi

 Tutustu Vendoon:  www.vendo.fi

 

Lisätietoja:

Petri Kotkansalo
toimitusjohtaja, FinCap Oy
p. 040 837 7421
[email protected]

 

Roy Jakobsson
toimitusjohtaja, Vendo LKV
p. 050 364 5111
[email protected]

 

2024202320222021202020192018

2024202320222021202020192018