Uusi palvelu-ja hoivakiinteistö Helsingin Herttoniemeen

Vuokrahallinnointi

FinCap Kiinteistökehitys aloittaa kesällä 2022 Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Suolakivenkatu 1 toimistotalon muuttamisen isoksi palvelu- ja hoivayksiköksi. Kiinteistöön tulee yhteensä noin 80 asukaspaikkaa tehostetulle palveluasumiselle ja senioriasumiselle. Kohteelle on myönnetty lainvoimainen poikkeuslupa toisen toimistosiiven muuttamisesta palvelu- ja hoivarakentamiseen. Itäväylän puoleinen osa rakennuksesta säilytetään toimistokäytössä ja siihen tullaan hakemaan toimijoita hyvinvoinnin ja terveydenhuollon alalta. Kohde tulee parantamaan Herttoniemen alueen palveluita alueen asukkaille.

Keväällä 2021 ostettu toimistorakennus tullaan remontoimaan kokonaisuudessaan vastaamaan uutta käyttötarkoitusta. Rakennuksen sisäosat uudistetaan täysin, tekniikkaa myöden. Rakennuksen julkisivua päivitetään tarvittavilta osin ja sisäpihalle toteutetaan viihtyisä oleskelupiha asukkaita varten.  Suunnittelussa tullaan kiinnittämään erityistä huomioita energiatehokkuuteen sekä siihen liittyviin ratkaisuihin.

”Hankkeen edistäminen yhdessä kaupungin kanssa on sujunut erittäin jouhevasti ja kesällä 2022 pääsemme aloittamaan työt. Sijainti on poikkeuksellinen, merinäköaloineen, tämän tyyppistä käyttötarkoitusta varten ja tulemme yhdessä kumppaneiden kanssa panostamaan erityisesti kohteen suunnitteluun ja laatuun. Uskomme että kohteen asukkaat houkuttelevat myös toimistopuolelle toimijoita hyvinvoinnin ja terveydenhuollon alalta. Kohde on hyvin FinCap:n näköinen kohde.” kommentoi FinCapin aluejohtaja Juha Kivimäki.

Kohteen rakennuslupasuunnittelu on parhaillaan käynnissä ja neuvottelut alkamassa mahdollisten rakentajien kanssa. Rakennustyöt käynnistyvät kesällä 2022 ja kohteen on määrä valmistua loppuvuodesta 2023.

Lisätietoja:

FinCap Kiinteistökehitys Oy
Juha Kivimäki, aluejohtaja
p. 040 669 4669
[email protected]

 

FinCap-konserni on suomalainen, kiinteistövarallisuuden kehittämiseen keskittynyt pelinrakentaja, jonka neljä kiinteistöliiketoimintalinjaa ovat kehitys, rahastot, varainhoito ja kiinteistönvälitys (Suomen Kotijoukkue). Konsernin liikevaihto oli n. 25 miljoonaa euroa vuonna 2020. www.fincap.fi

202320222021202020192018

202320222021202020192018