Kiin­teistö­rahas­tot

FinCap Kiinteistörahastot aloitti toimintansa vuonna 2016. Tällä hetkellä toimintamme kattaa kaksi rahastoa: asuntorahaston ja hoivakiinteistörahaston. Rahastojen yhteenlaskettu sijoituskapasiteetti ylittää 100m€. Hallinnointiyhtiö on AIFM-lain mukainen vaihtoehtorahaston hoitaja ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta ja Suomen Pankki. Rahastomme on suunnattu ainoastaan ammattimaisille sijoittajille.

FinCap Fund I Ky

Asuntorahastomme rakennuttaa uudistuotantona kerrostaloja Suomen kasvukeskuksiin.

Voitot tehdään hankinnassa, tuotot kirjataan myytäessä

Asuntorahastomme rakennuttaa asuntokohteita Suomen kasvukeskuksiin. Konsernimme oma ammattitaitoinen henkilöstö vastaa mm. kohteiden tonttihankinnasta, suunnittelunohjauksesta, rakennuttamisesta ja projektinjohdosta sekä kohteiden myynnistä. Uskomme, että hyvä kiinteistökauppa määritellään jo kohteen hankinnassa, eli pyrimme hankkimaan vain parhaan tuotto/riskisuhteen tontteja sellaisissa suomalaisissa kasvukeskuksissa, missä uskomme alueen yleisen kiinnostavuuden nousuun tulevaisuudessa. Keskeneräisten kohteiden osalta emme tee rakennusaikaisia arvonkorotuksia, vaan tuotot kirjataan vasta kohteiden valmistuttua toteutuneiden myyntihintojen mukaan. Rahasto on toteuttanut onnistuneen varainkeruun syksyllä 2016, se on aktiivisessa sijoitusvaiheessa eikä se ota vastaan uusia sijoituksia, sillä kyseessä on suljettu KY-muotoinen rahasto.

Finhoiva Ky

Hoiva­kiinteistö­rahastomme rakennuttaa sote-kiinteistöjä ympäri Suomea

FinCap on Suomen kokeneimpia hoivakiinteistörakentaja

FinCapin hoiva­kiinteistö­osaaminen on omaa luokkaansa Suomessa, ja olemme rakentaneet alan toimijoille erilaisia sote-kiinteistöjä ympäri Suomen useiden kymmenien miljoonien eurojen arvosta viime vuosina. Vuonna 2016 FinCap päätti perustaa oman rahaston hoivakiinteistöjen rakennuttamista varten, jonka johdosta perustimme Finhoiva Ky:n. Rahasto on toteuttanut onnistuneen varainkeruun syksyllä 2016, se on aktiivisessa sijoitusvaiheessa eikä se ota vastaan uusia sijoituksia, sillä kyseessä on suljettu KY-muotoinen rahasto.

Ota yhteyttä

FinCap Kiinteistörahastot Oy