123 456 789

Kiinteistö­varainhoito

Tutustu Kiinteistövarainhoidon tarjoamiin palveluihin:

Isännöimme suuret asuin- ja liikekiinteistöt. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Seinäjoki-Vaasa talousalueella. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Seinäjoella.

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti kuuden toimistomme ja etätoimipisteidemme voimin.

Me FinCap:illä teemme kiinteistömanagerointia asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Osaamisemme on kiinteistövarallisuuden hoidossa sekä niiden pitkäaikaisessa kehittämisessä.

 

Kiinteistöarviointimme palvelee aina, kun syntyy tarve arvioida  kiinteistöomaisuutta.

Tarjoamme asiakkaillemme houkuttelevan ostopalvelun tehokkaaseen asuntosijoitussalkun kasvattamiseen. Toimintamme perustuu vahvaan valtakunnallisten rakennusliikkeiden ja FinCap Sijoittajamyynnin väliseen yhteistyöhön.

Vuokrakohteiden hallinnoinnin ulkoistaminen säästää huomattavasti sijoitusasunnon omistajan aikaa. Hallinnointimme tehtävä on paitsi helpottaa omistajan työtaakkaa, myös huolehtia siitä että omaisuus tuottaa ja sen arvo kehittyy positiivisesti.

FinCap Kiinteistövarainhoito tarjoaa ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden sijoittajien käyttöön. Palvelukokonaisuutemme kattaa mm. isännöinnin, liiketilamanageerauksen, hallinnoinnin, vuokrauksen, sijoittajamyynnin ja kiinteistöarvioinnin. Yhdessä nämä palvelut tarjoavat mahdollisuuden kehittää, kasvattaa ja ratkaista kiinteistösijoittamisen tarpeita kanssamme.

As 11