123 456 789

Vuokrauspalvelut

FinCap Vuokrauspalvelu on valtakunnallisesti toimiva vuokrauskumppani asuntosijoittajalle. Varmistamme sijoittaja-asiakkaidemme asuntovarallisuuden hyvän tuoton mm. arvioimalla kohteiden vuokrattavuuden, asettamalla asunnoille oikeat markkinavuokrat sekä tietysti löytämällä niihin hyvät ja maksukykyiset vuokralaiset.

Kohteissamme asuu yli

asukasta
Vuokraamme noin

asuntoa

Varmistamme sijoittaja-asiakkaidemme asuntovarallisuuden hyvän tuoton mm. arvioimalla kohteiden vuokrattavuuden, asettamalla asunnoille oikeat markkinavuokrat sekä tietysti löytämällä niihin hyvät ja maksukykyiset vuokralaiset.

Dynaaminen tapa toimia on ratkaisumme tuottavuuteen pyrkivään asuntosijoittamiseen. Vuokraamme asuntoja kuin ne olisivat omiamme!

Yrittäjähenkinen tiimimme tietää, että vuokramarkkinoilla on oltava nopea, aktiivinen ja huipputason asiakaspalvelija. Ripeä toimintatapamme varmistaa asuntojen erinomaisen vuokrausasteen ja minimoi vuokrakohteiden tyhjät kuukaudet.

Olemme tottuneet vuokraamaan isojakin asuntomääriä nopeasti mm. uudiskohteista. Pitkä kokemus asuntovuokrauksesta sekä hyväksi havaitut työtapamme ja työkalumme yhdistettynä huipputiimiimme takaavat sujuvan yhteistyön koko vuokrauksen ajan kaikkien osapuolten välillä.

Tarkka vuokralaisseulamme mahdollistaa sijoitusasunnon säilymisen hyvässä kunnossa sekä ajallaan ja oikein maksavan vuokralaisen löytämisen.

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä!

Ota yhteyttä

Vuokrauspalvelut

Pekka Suuripää

Pekka Suuripää

vuokrausjohtaja

Etelä-Suomi
+358 40 487 3787
pekka.suuripaafincap.fi

Virpi Aronen

Virpi Aronen

vuokrausjohtaja

Muu Suomi
+358 40 714 6694
virpi.aronenfincap.fi