FinCap on myynyt kaksi hoivakiinteistöä Evlin rahastolle

21.3.2019

FinCapin hallinnoima Finhoiva-rahasto on myynyt kaksi hoivakotia Evlin Healthcare I-rahastolle. Kohteet sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla ja niissä on yhteensä 51 potilaspaikkaa. Myynti on jatkoa viime lokakuussa tehdylle hoivakaupalle niin ikään Evlin kanssa. 

Nyt tehdyt myynnit mukaan luettuna FinCap rahastoineen on divestoinut yhteensä 11 hoivakotia viimeisen puolentoista vuoden aikana. Kohteiden arviokirjojen mukainen markkina-arvo on yhteensä 40m€ ja niissä on yhteensä 309 vuodepaikkaa.

”Nyt tehty myynti on osa FinCapin strategiaa löytää ja kehittää huippukohteita maan johtavien hoivaoperaattorien käyttöön”, toteaa FinCapin toimitusjohtaja Janne Kotamäki. Hyvä sijainti, tarkoituksenmukaiset rakenneratkaisut ja rakentamisen korkea laatu ovat tunnusomaisia rakennuttamillemme kohteille, oli kyseessä sitten hoiva- tai asuntokohteet. Tämän vuoksi onkin luontevaa, että kohteillemme löytyy aina pitkäaikainen omistaja toimijoista, joiden strategia on hoivakotien pitkäaikainen omistaminen. Meidän osaltamme divestoinnit tekevät tilaa uusien hoivakotiprojektien aloitukselle, joista tulemme tiedottamaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana”, Kotamäki jatkaa. 

FinCap-konserni on suomalainen ja kiinteistöomaisuuden kasvattamiseen ja kehittämiseen keskittynyt konserni, jonka kolme keskeisintä liiketoimintalinjaa ovat Kiinteistökehitys, -rahastot ja –varainhoito. Kiinteistönvälitysyhtiö Suomen Kotijoukkue on myös FinCapin tytäryhtiö. Konsernin liikevaihto oli n. 13 miljoonaa euroa vuonna 2018. Seuraa meitä LinkedIn:issä (Fincap Oy) 

Lisätietoja:

Janne Kotamäki, toimitusjohtaja, FinCap Oy, puh. 050 539 3098

www.fincap.fi

 

Takaisin