FinCap on myynyt neljä hoivakohdetta Evlin rahastolle

17.10.2018

FinCap on myynyt neljä rakentamaansa hoivakiinteistöä Evli Healthcare I Ky-hoivarahastolle. Kohteet sijaitsevat Virroilla, Kalajoella, Kauhavalla ja Siikalatvassa. Kohteissa on yhteensä 96 potilaispaikkaa.

”Nyt tehdyt myynnit ovat osa FinCapin strategiaa, jossa sekä asunto- että hoivakohteet kehitetään alusta asti myytäväksi uusien hankkeiden toteutuksen mahdollistamiseksi. Viimeisen kymmenen kuukauden aikana olemme myyneet yhtä monta hoivakohdetta. Kysyntä FinCapin hoivakohteita kohtaan on ollut voimakasta sekä koti- että ulkomaalaisten hoivarahastojen osalta. Työmme nykyajan standardit täyttävien hoivakohteiden rakentamiseksi jatkuu”, toteaa FinCapin toimitusjohtaja Janne Kotamäki.

FinCap-yhtiöt ovat toteuttaneet hoivakohteita yli 50 miljoonan euron arvosta viimeisen viiden vuoden aikana, jonka johdosta kuulumme maan kokeneimpien hoivarakentajien joukkoon. Asiakkaiden toiveiden kuunteleminen suunnitteluvaiheessa, kohteidemme optimaalinen maantieteellinen sijainti ja kustannustehokkaat rakennusratkaisut ovat toimintamme kulmakiviä.

FinCap-konserni on kokonaan suomalainen ja vakavarainen vuodesta 2009 asti toiminut kiinteistövarallisuuden kasvattamiseen keskittynyt omaisuudenhoitoyhtiö, jonka kolme liiketoimintalinjaa ovat Kiinteistörahastot, -kehitys ja –varainhoito. Rahastomme on suunnattu ammattimaisille sijoittajille ja toimintaamme valvoo Finanssivalvonta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Janne Kotamäki, puh. 050 539 3098 janne.kotamaki@fincap.fi

Varatoimitusjohtaja Hannu Mäkelä, puh. 050 384 8071, hannu.makela@fincap.fi

www.fincap.fi

Takaisin