Kotijoukkue kokonaan FinCapin omistukseen

9.5.2019

FinCap Oy on nostanut omistuksensa Suomen Kotijoukkue Oy-kiinteistönvälitysketjussa 100%:iin. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Suomen Kotijoukkue Oy ja sen kokonaan omistamat tytäryhtiöt Helsingin, Tampereen ja Turun Kotijoukkueet. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 4,2m€.

”Kotijoukkue-kiinteistönvälitysketjun toiminta on levinnyt ensimmäisen kymmenen vuoden aikana kattamaan käytännössä koko Suomen ja ketjusta on tullut alan merkittävä toimija monissa kaupungeissa, joissa se on läsnä”, toteaa FinCap Oy:n toimitusjohtaja Janne Kotamäki. ”Kotijoukkueen omistuksen siirtäminen kokonaan FinCap Oy:n alle tiivistää kiinteistövarallisuuden hoidon ja -välityksen yhteyttä entisestään. Näkemyksemme mukaan tämä liitto tulee jatkossa hyödyttämään molempia osapuolia, ja auttaa edelleen vahvistamaan Kotijoukkue-brändin asemaa kiinteistönvälityksessä Suomessa.”, Kotamäki jatkaa. 

Kotijoukkue

Kotijoukkue-ketju on perustettu vuonna 2009. Ketjun omistaa Suomen Kotijoukkue Oy ja jokainen ketjuun kuuluva kiinteistönvälitysliike on oma itsenäinen yhtiönsä, jolla on franchise-sopimus Suomen Kotijoukkue Oy:n kanssa. Vuonna 2019 Kotijoukkue toimii 16:lla paikkakunnalla ja ketju työllistää yli 100 kiinteistönvälitysalan ammattilaista.

Vuokra-asuminen on kasvattanut suosiotaan viime vuosina ja asuntosijoittaminen on kasvanut sen myötä merkittävästi. Verottajan tilastojen mukaan vuokratuloja saavien henkilöiden määrä on kasvanut n. 10 000 henkilön vuosivauhtia viime vuosina. Kotijoukkue reagoi nyt tähän tarpeeseen ja tavoitteenamme on kasvattaa ja kehittää vuokrauspalveluamme valtakunnallisesti. Näin pystymme palvelemaan asuntosijoittaja-asiakkaamme kokonaisvaltaisesti etsimällä heille potentiaalisia kohteita ja saamalla asiakkaidemme sijoitukset heti tuottamaan. Näin pystymme poistamaan ostamisen esteitä ja teemme asuntosijoittamisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Tomi Berggren on aloittanut Helsingin Kotijoukkue Oy:n myyntijohtajan tehtävissä 8.5.2019 alkaen. Tomi siirtyi Kotijoukkueelle Kahdeksas päivä-ketjusta ja tulee vastaamaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Tomilla on pitkä kokemus välitysalan johtotehtävistä ja on toiminut alalla jo vuodesta 2000 lähtien.

Kotijoukkue-kiinteistönvälitysketju on saanut joukkoonsa uusia yrittäjiä ja nyt heti toukokuun alussa ovensa avaa Kouvolan Kotijoukkue, jonka yrittäjinä toimivat Juhani Lupunen, Mikko Laakkonen sekä Juha Tapiola. 

Lisätietoja:

Janne Kotamäki, FinCap Oy puh. 050 539 3098

Juuso Lehto, Suomen Kotijoukkue Oy puh. 040 714 6695

www.fincap.fi

Takaisin