123 456 789

Toimintamme kattaa tällä hetkellä kolme rahastoa: kaksi asuntorahastoa ja hoivakiinteistörahaston.

Rahas­tot

FinCap Kiinteistörahastot aloitti toimintansa vuonna 2016. Tällä hetkellä toimintamme kattaa kolme rahastoa: kaksi asuntorahastoa ja hoivakiinteistörahaston. Rahastojen kiinteistövarallisuuden yhteenlaskettu hankintahinta ylittää 250m€.

Hallinnointiyhtiö on AIFM-lain mukainen vaihtoehtorahaston hoitaja ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta ja Suomen Pankki. Rahastomme on suunnattu ainoastaan ammattimaisille sijoittajille.

FinCap Fund II Ky

FinCapin 2. asuntorahasto aloitti toimintansa loppuvuodesta 2019. Rahaston tavoitteena on ostaa rakennusliikkeiltä uudistuotantoasuntoja ja laittaa ne vuokralle. Kohteita ostetaan kasvukeskuksista Suomessa.

Rahaston ensimmäinen varainkeruukierros järjestettiin syksyllä 2019 ja toinen varainkeruukierros järjestetään ensimmäisen vuosipuoliskon aikana vuonna 2020.

FinCap Fund I Ky

FinCapin ensimmäinen asuntorahasto perustettiin vuonna 2016. Se rakennuttaa lähes 900 asuntoa Suomen kasvukeskuksiin vuosina 2016–2020.

Oma henkilöstömme on vastannut kohteiden tonttihankinnasta, suunnittelunohjauksesta, rakennuttamisesta ja projektinjohdosta sekä kohteiden myynnistä.

Rahasto ei ota vastaan uusia sijoituksia, sillä kyseessä on suljettu KY-muotoinen rahasto.

Finhoiva Ky

Finhoiva Ky hoivakiinteistörahastomme perustettiin vuonna 2016. Se on rakennuttanut sote-kiinteistöjä ympäri Suomea. FinCapin tiimi on rakentanut alan toimijoille sote-kiinteistöjä ympäri Suomea useiden kymmenien miljoonien eurojen arvosta viime vuosina.

Rahaston aktiivinen sijoitusaika on päättynyt ja se on jo myynyt valtaosan kiinteistömassastaan.

Ota yhteyttä

FinCap Kiinteistörahastot Oy

Janne Kotamäki

Janne Kotamäki

toimitusjohtaja, partneri

+358 50 539 3098
janne.kotamaki@fincap.fi

Raoul Konnos

Raoul Konnos

rahoitusjohtaja

+358 40 5155 893
raoul.konnos@fincap.fi

Antti Toivainen

Antti Toivainen

rahoitus