123 456 789

Toimintamme kattaa tällä hetkellä kolme rahastoa: kaksi asuntorahastoa ja hoivakiinteistörahaston.

Rahas­tot

FinCap Kiinteistörahastot aloitti toimintansa vuonna 2016. Tällä hetkellä toimintamme kattaa kolme rahastoa: kaksi asuntorahastoa ja hoivakiinteistörahaston. Rahastojen kiinteistövarallisuuden yhteenlaskettu hankintahinta ylittää 250m€.

Hallinnointiyhtiö on AIFM-lain mukainen vaihtoehtorahaston hoitaja ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta ja Suomen Pankki. Rahastomme on suunnattu ainoastaan ammattimaisille sijoittajille.

FinCap Fund II Ky

FinCapin 2. asuntorahasto aloitti toimintansa loppuvuodesta 2019. Rahaston tavoitteena on ostaa rakennusliikkeiltä uudistuotantoasuntoja ja laittaa ne vuokralle. Kohteita ostetaan kasvukeskuksista Suomessa.

Rahasto ei ota vastaan uusia sijoituksia, sillä kyseessä on suljettu KY-muotoinen rahasto.

 

FinCap Fund I Ky

FinCapin ensimmäinen asuntorahasto perustettiin vuonna 2016. Se rakennuttaa lähes 900 asuntoa Suomen kasvukeskuksiin vuosina 2016–2020.

Oma henkilöstömme on vastannut kohteiden tonttihankinnasta, suunnittelunohjauksesta, rakennuttamisesta ja projektinjohdosta sekä kohteiden myynnistä.

Rahasto ei ota vastaan uusia sijoituksia, sillä kyseessä on suljettu KY-muotoinen rahasto.

Finhoiva Ky

Finhoiva Ky hoivakiinteistörahastomme perustettiin vuonna 2016. Se on rakennuttanut sote-kiinteistöjä ympäri Suomea. FinCapin tiimi on rakentanut alan toimijoille sote-kiinteistöjä ympäri Suomea useiden kymmenien miljoonien eurojen arvosta viime vuosina.

Rahaston aktiivinen sijoitusaika on päättynyt ja se on jo myynyt valtaosan kiinteistömassastaan.

Ota yhteyttä

FinCap Kiinteistörahastot Oy

Janne Kotamäki

Janne Kotamäki

partneri

+358 50 539 3098
janne.kotamaki@fincap.fi

Raoul Konnos

Raoul Konnos

toimitusjohtaja

+358 40 5155 893
raoul.konnos@fincap.fi

Sami Somero

Sami Somero

salkunhoitaja

+358 40 095 5282
sami.somero@fincap.fi