123 456 789
FinCap

Arvo­ketjun vahvin lenkki

FinCap on kiinteistöalan luotettava pelinrakentaja. Toimintamme kattaa koko kiinteistömarkkinan liiketoiminnan arvoketjun hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja myyntiin.

FinCapin perusta on pohjalainen yrittäjyys sekä tinkimätön ammattiylpeys omaan tekemiseen. Sijoitamme omia ja asiakkaidemme varoja samalla tuotto/riski-periaatteella, jonka uskomme johtavan parhaaseen lopputulokseen molempien osapuolten osalta.

FinCapin taustaa

Yhteistyöllä pelinrakentajaksi

FinCap perustettiin vuonna 2016, mutta yhtiön juuret ulottuvat yli kymmenen vuoden päähän vuoteen 2009 asti, jolloin kaksi pohjalaista yrittäjää aloittivat yhteistyön oman ja lähipiirinsä kiinteistövarallisuuden kasvattamiseksi.

FinCapin neljä liiketoiminta-aluetta ovat rahastot, kehitys, varainhoito ja kiinteistönvälitys. Emoyhtiön omistajat ovat kaikki suomalaisia ja osakkeiden enemmistö on yhtiön toimivan johdon käsissä.

FinCapin toiminta­malli

Sijoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja hallitsemme koko kiinteistö­omaisuudenhoidon arvoketjun

FinCapin toimintafilosofia kiteytyy kahteen asiaan: yhdessä tekemiseen ja koko kiinteistöomaisuuden arvoketjun hallintaan. Sijoittaja-asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että jaamme riskit ja tuotot heidän kanssaan osallistumalla hankkeisiin omilla sijoituksillamme. Tämä takaa intressiemme yhteneväisyyden, hankkeiden kannattavuuden ja parhaan tuoton.

Arvoketjun hallinnan varmistaa oma ammattitaitoinen organisaatiomme. Hallitsemme koko kiinteistöomaisuudenhoidon arvoketjun, ja vältämme ulkoistuksia. Näin asiat pysyvät omissa käsissämme.

FinCap Oy – konsernirakenne
Ota yhteyttä

FinCap Oy

Janne Kotamäki

Janne Kotamäki

partneri

+358 50 539 3098
janne.kotamaki@fincap.fi

Raimo Sarajärvi

Raimo Sarajärvi

hallituksen puheenjohtaja, partneri

+358 400 662 716
raimo.sarajarvi@fincap.fi

Petri Kotkansalo

Petri Kotkansalo

toimitusjohtaja
+358 40 837 7421
petri.kotkansalo@fincap.fi

Hannu Mäkelä

Hannu Mäkelä

hallintojohtaja

+358 50 384 8071
hannu.makela@fincap.fi

Tuija Toivonen

Tuija Toivonen

talouspäällikkö

+358 50 327 7578
tuija.toivonen@fincap.fi

Teija Luhtala

Teija Luhtala

johdon sihteeri

+358 10 504 4409
teija.luhtala@fincap.fi