Arvo­ketjun vahvin lenkki

Luotettava ja osaava kumppanisi kaikkeen kiinteistöomaisuuden hoitoon liittyvässä toiminnassasi

FinCap

FinCapin perusta on pohjalainen yrittäjyys sekä tinkimätön ammattiylpeys omaan tekemiseen. Sijoitamme omia ja asiakkaidemme varoja samalla tuotto/riski-periaatteella, jonka uskomme johtavan parhaaseen lopputulokseen molempien osapuolten osalta.

FinCapin taustaa

Kaiken takana on aito yrittäjyys

FinCapin perusta luotiin finanssikriisin jälkimainingeissa vuonna 2009, kun kaksi pohjalaista yrittäjää Raimo Sarajärvi ja Janne Kotamäki aloittivat yhteistyön. Alussa toiminta keskittyi oman ja lähipiirin kiinteistövarallisuuden hoitoon Gapcon Oy:n puitteissa. Sittemmin toiminta on laajentunut kattamaan koko kiinteistö­omaisuudenhoidon arvoketjun aina kiinteistöjen hankinnasta kiinteistökehitykseen ja rakennuttamiseen, isännöintiin, myynti- ja ostokonsultointiin, vuokravalvontaan, kiinteistöarviointiin ja rahastotoimintaan. Vuonna 2016 FinCap Oy:stä luotiin konsernin emoyhtiö ja sen alle muodostettiin kolme liiketoiminta-aluetta: Rahastot, Kehitys ja Varainhoito. Samana vuonna ostettiin osuus rakennusliike Conline Oy:stä, joka toimii nyt nimellä FinCap Kiinteistökehitys Oy. Vuoden 2017 aikana yritysrakennetta on selkiytetty ja kaikki liiketoiminnot on sulautettu osaksi FinCap-konsernia. Gapcon Oy:n liiketoiminnot ovat pääpiirteissään siirtyneet kokonaisuudessaan FinCap Kiinteistövarainhoito Oy:n alle. Emoyhtiössä on kymmenen omistajaa, ja sen yhteenlasketut pääomat ovat kymmenen miljoonaa euroa.

Toiminta­malli

Sijoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja hallitsemme koko kiinteistö­omaisuudenhoidon arvoketjun

FinCapin toimintafilosofia kiteytyy kahteen asiaan: yhdessä tekemiseen ja koko kiinteistö­omaisuuden arvoketjun hallintaan. Sijoittaja-asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että jaamme riskit ja tuotot heidän kanssaan osallistumalla hankkeisiin omilla sijoituksillamme. Tämä takaa intressiemme yhteneväisyyden, hankkeiden kannattavuuden ja parhaan tuoton. Arvoketjun hallinnan varmistaa oma ammattitaitoinen organisaatiomme. Hallitsemme koko kiinteistöomaisuudenhoidon arvoketjun, ja vältämme ulkoistuksia. Näin asiat pysyvät omissa käsissämme.

Ota yhteyttä

FinCap Oy