FinCap esisopimukseen Kuopion Maljalahden tonteista

31.8.2018

FinCap Kiinteistökehitys on voittanut Kuopion kaupungin järjestämän tarjouskilpailun Maljalahden kerrostalotonteista. Tonttikaupoista allekirjoitettiin esisopimukset 30.8.2018. Esisopimusvaiheen aikana tonteista laaditaan alustavat suunnitelmat ja lopulliset tonttikaupat on tarkoitus tehdä vuoden loppuun mennessä. Kolmen tontin yhteenlaskettu rakennusoikeus on 11 700 k-m2, ja tonteille tulee 150-200 asuntoa.

”Useissa viimeaikaisissa kiinteistömarkkinaa koskevissa tutkimuksissa Kuopio on rankattu Suomen houkuttelevimpien kasvukeskusten joukkoon. FinCap on jo aiemmin rakennuttanut uudistuotantoa Kuopioon, joten Maljalahden projekti on luontainen jatko aiemmille hankkeillemme kaupungissa. Alueen sijainti Kallaveden äärellä ja kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä luo ainutlaatuiset puitteet korkeatasoisten kaupunkikotien suunnittelulle ja toteutukselle”, toteaa FinCapin toimitusjohtaja Janne Kotamäki.

FinCap-konserni on kokonaan suomalainen ja vakavarainen vuodesta 2009 asti toiminut kiinteistöomaisuuden kasvattamiseen keskittynyt konserni, jonka kolme keskeisintä liiketoimintalinjaa ovat Kiinteistörahastot, -kehitys ja –varainhoito. Konsernin liikevaihto oli n. 12 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Lisätietoja:

FinCap Kiinteistökehitys Oy, hankekehitysjohtaja Olli Kuusisto, puh. 040 053 0039, olli.kuusisto@fincap.fi

FinCap Oy, toimitusjohtaja Janne Kotamäki, puh. 050 539 3098, janne.kotamaki@fincap.fi

www.fincap.fi

Takaisin