Rantakatu 1

Rantakatu 1

Rantakatu 1

KOHDE

asuinkerrostalo, liiketiloja, maanalainen pysäköintihalli

RAKENTAMINEN

2023-2024

KEM

5500 m²

Koti meren rannalla

Ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia merinäköalasta omassa kodissa. Uusi rakennus ympäristöineen mahdollistaa ranta-alueen kehittymisen.

Rantabulevardi
Yhtenäinen rantaraitti yhdistää niin yliopistoja, museoita kuin useita ravintoloita, kalakauppaa, kanootin vuokrausta, jäätelökioskeja unohtamatta, johdatellen kulkijaa aurinkoisessa Vaasassa rantapuistojen ja veden äärellä.

Mehiläinen

Mehiläinen

Mehiläinen

KOHDE

lääkärikeskus

RAKENTAMINEN

2020 – 08/2021

KEM

4200 m²

HOITOHUONEIDEN LUKUMÄÄRÄ

100

Kuusikerroksisesta toimitalosta löytyy myös sairaala 

Modernit tilat avautuvat asiakkaille 30.8. Vaasanpuistikolla asiakkaille tarjotaan laajat lääkärikeskuspalvelut yhden katon alta. Talossa toimii myös kolmen leikkaussalin sairaala. Mehiläinen Vaasa tarjoaa asiakkailleen kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä työterveyslääkäripalvelut.

Lääkärikeskuksessa toimii myös liikunta- ja kuntoutusklinikka. Lääkärikeskuksessamme vastaanottoa pitää noin 150 terveydenhuollon asiantuntijaa. Lähes kaikki erikoislääkärialat ovat edustettuina.

Elokuvateatteri BioRex

Elokuvateatteri BioRex

Elokuvateatteri BioRex

KOHDE

BioRex, elokuvateatteri

RAKENTAMINEN

2021-2022

BioRex Seinäjoki 

Uusi elokuvateatteri BioRex Seinäjoki avattiin 10.12.2021. Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa elokuvateatterissa on kuusi nykyaikaisella elokuvatekniikalla varustettua elokuvasalia, joista löytyy yhteensä 617 asiakaspaikkaa.

BioRex Seinäjoki tarjoaa asiakkailleen täysin uusia palvelukonsepteja, esimerkiksi Tapas-annoksia joita voi nauttia elokuvan aikana.

OmaSp Stadion

OmaSp Stadion

OmaSp Stadion

KOHDE

Monitoimiareena

RAKENTAMINEN

2015-2016

KAPASITEETTI

6000 hlöä

Mahdollisuuksien stadion keskellä lakeutta

Vuonna 2016 avattu OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii Seinäjoen Jalkapallokerhon kotikenttänä.

Stadionilla järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Stadionin monikäyttöiset tilat ovat urheilutapahtumien lisäksi käytettävissä kokouksille, seminaareille, gaaloille ja muille juhlatilaisuuksille.

Yrityksille ja ryhmille tarjotaan myös työhyvinvointipalveluja yhdessä DBC Seinäjoen ammattilaisten kanssa.

Kesällä 2021 valmistunut etupihan tapahtuma-areena ja esiintymislava sekä ravintolatilojen terassilaajennukset tarjoavat valmiin alustan monenlaisille tapahtumille.